Resep: Lezat Black Forest Bday Cake

Black Forest Bday Cake. See more ideas about black forest birthday cake, birthday cake writing, cake writing. Looking for fresh & Delicious birthday black forest cake then Cakesportal has come with this stunning design and fresh yummy cake so that celebration becomes special of your loved ones. Kirsch Kuchen (German Black Forest Cake) – International Cuisine German black forest cake traditionally is an "adult" cake made with a cherry liquor called kirsch that comes from the Black Forest region of Germany.

Black Forest Bday Cake Black forest birthday cake with edited name, write name on sweet black forest birthday cake with name and greetings for anyone. Just click on the effect and enter the content on this unique chocolate ice cream cake, you have a great online birthday cake to send to friends and relatives. Tutorial: Enter birthday greetings and press "Go" Black Forest Cake has been around for more than a hundred years. Kamu bisa melakukan Black Forest Bday Cake menggunakan 21 bahan dan 9 langkah-langkahnya. Begini caranya melakukannya.

Bahan-bahan dari Black Forest Bday Cake

  1. Kamu memerlukan of Basic cake:.
  2. Kamu memerlukan 4 btr of kuning telur.
  3. Kamu memerlukan 2 btr of telur utuh.
  4. Kamu memerlukan 80 gr of gula pasir.
  5. Mempersiapkan 1/2 sdt of emulsifier/ SP.
  6. Kamu memerlukan 80 gr of tepung protein rendah (kunci biru).
  7. Mempersiapkan 60 gr of coklat bubuk (vanhouten).
  8. Kamu memerlukan 20 gr of susu bubuk full cream.
  9. Kamu memerlukan 60 gr of butter leleh.
  10. Kamu memerlukan 1/2 sdt of pasta coklat.
  11. Kamu memerlukan 1/2 sdm of essen rum.
  12. Kamu memerlukan of Buttercream:.
  13. Kamu memerlukan 250 gr of mentega putih.
  14. Mempersiapkan 50 gr of whip cream bubuk.
  15. Kamu memerlukan 75 ml of air biasa.
  16. Kamu memerlukan 1/2 kaleng susu of kental manis.
  17. Mempersiapkan secukupnya of pasta coklat dan rum.
  18. Mempersiapkan of Topping:.
  19. Kamu memerlukan of Red cherry.
  20. Kamu memerlukan slice of DCC.
  21. Kamu memerlukan of Black cherry kalengan.

It's made with layers of chocolate sponge cake, cherries and whipped cream. Traditional Black Forest Cakes are usually covered in additional whipped cream in place of icing and decorated with shards of chocolate. The classic cake is decorated with chocolate and fresh cherries. Ingredients and How to Make Black Forest Cake This is what you'll need to make the most delicious and simple black cherry forest cake: Cake still plays short clip of the popular Beatles song. "They Say its Your Birthday" when placed out in world & when touched.

Black Forest Bday Cake langkah-langkahnya

  1. Aduk telur, gula dan emulsifier dengan kecepatan tinggi sampai putih mengembang selama kurang lebih 9 menit..
  2. Ayak tepung, susu bubuk dan coklat bubuk diatas adonan, aduk lipat menggunakan spatula hingga homogen..
  3. Masukkan butter leleh yang sudah ditambah pasta coklat dan rum sedikit sedikit secara bertahap, lalu aduk lipat sampai benar2 tercampur rata (pastikan tidak ada cairan butter di bawah adonan, krn bisa menyebabkan bantat).
  4. Tuang kedalam loyang dia 20cm yang telah diolesi carlo (saya pake campuran margarin+minyak) lalu ovem di auhu 180° C selama 30 menit.
  5. Lakukan tes tusuk ya moms untuk memastikan cake matang,karena masing-masing oven beda..
  6. Cara membuat butter cream: campurkan whipcream bubuk dan air aduk sampai rata, sisihkan. Kocok mentega putih hingga lembut banget kurang lebih 10 menit, masukkan whipcream bertahap sampai tercampur rata lalu lanjutkan dengan menambahkan SKM, pasta coklat dan rum mixer terus sampai tercampur rata, icip2 sampai tidak teras mengendal di lindah..
  7. Decorating: potong cake jadi 2 bagian (saya baking 2x jadi 4 layer tapi saya pake 3 layer saja).
  8. Layer 1 : cake oles dengan air dari blackcherry kaleng, oles whipcream secukupnya lalu tata blackcherry diatasnya, lanjutkan layer 2 dengan step yg sama dst. lalu balut semua tumpukan dengan butter cream dan beri irisan DCC dan red cherry sebagai topping.
  9. Banyak ya mom step2nya,tapi kalo dipraktekin gak serumit yang dibayangkan kok. saya sertakan kolase foto2 cakenya.

Cake still also has feature to blow out candles, just say blow or light in local chat. To view this cake in-world check link below. Write names on beautiful romantic black forest birthday cakes, chocolate birthday cakes with name editing for those who love the sweetness. This is a great birthday cake with name editing, a unique idea to congratulate your friends and dear friends' birthday.. Line a quarter-sheet pan with parchment paper overlapping the longer sides, then spray with baking spray, ensuring the exposed sides of the pan are.

Resep: Lezat Black Forest Bday Cake
Resep: Lezat Black Forest Bday Cake
Resep: Lezat Black Forest Bday Cake
Resep: Lezat Black Forest Bday Cake
Resep: Lezat Black Forest Bday Cake

Resep: Lezat Black Forest Bday Cake

Resep: Lezat Black Forest Bday Cake